برای دومین بار ژنرال اودیرنو فرمانده نیروهای امریکایی، اخیرا در عراق اعلام کرد که سپاه قدس به رهبری قاسم سلیمانی و از طرفداران بمب های کنار جاده ایی در عراق و افغانستان، 3 سازمان تروریستی شیعه درست کرده خود به نام های
…..
کتائب حزب الله، اصائب اهل الحق، و لشکر روز موعود را برای عملیاتی بر علیه نیروهای امریکایی و عراقی تعلیم و اموزش داده و با دادن پول و بمب های قوی مخرب، به کار گرفته اند، ژنرال اودیرنو گفت، این گروه ها که قصد حمله به پایگاههای امریکایی برای اجرای مقاصد شوم خود را داشتند، با شکست روبرو شدند، و هنگام فرار مقادیر زیادی اسلحه به جای گذاشتند، که ساخت صنایع نظامی سپاه و از همان نوعی است که قبلا در استان العماره در نزدیکی مرز عربستان ایران توسط نیروهای عراقی کشف و خنثی شده بود.
اودیرنو اضافه کرد، که سپاه قدس تاکتیکهای خود را عوض کرده و بر گروه های کوچک تکیه دارد، تا حمل اسلحه و جابجایی افراد گروه اسانتر انجام شود، اما تمرکز عملیات سپاه قدس بر روی 3 گروه ساخته خود است که اکثر انان عراقی و از اعضای سابق سپاه بدر و جیش المهدی هستند، این سازمانها اخیرا با پرداختهای پول کافی افراد جدیدی را به استخدام خود دراورده اند..
ارتش آمريکا در سال هاي اخير بارها ايران را به حمايت از گروه هايي که عليه نيروهاي آمريکايي دست به خشونت مي زنند متهم کرده،، در جریان دستگیری 5 افسر سپاه قدس در اربیل در حدود 3 سال قبل مدارک و اعترافات این افسران راه را برای شناسایی بقیه گروهها و شکل عملیات انان را مهیا کرد..
آقاي اوديرنو نيز در اظهارات تازه اش به اين مساله اذعان کرد: “گفتن اينکه آيا گروه هاي افراط گرا مستقيما به دولت ايران مرتبط هستند يا نه خيلي دشوار است. اما ما مي دانيم که خيلي از آنها در ايران زندگي مي کنند خيلي از آنها در ايران آموزش مي بيينند و خيلي از آنها از ايران سلاح دريافت مي کنند.”.
به گفته اين فرمانده آمريکايي، اعضاي گروه کتائب حزب الله در سال 2007 يک کاميون آکنده از مواد منفجره را در يک پاسگاه مشترک گشتي آمريکايي-عراقي منفجر کرد اما دو تلاش ديگر اين گروه پيشتر در سال جاري ناکام ماند
..
لازم به ذکر است که در یک نظر سنجی که سازمان های عراقی و اروپایی انجام داده اند، و از مزدم عراق در مورد دخالت های رژیم ایران در عراق از انان سئوال شده بود، بیش از 86% از عراقی به شدت مخالف نفوذ و دخالت حکومت ایران در امور داخلی عراق هستند، و نمونه صحت این نظر سنجی هم در انتخابات اخیر پارلمانی عراق بوقوع پیوست، که در ان افراد معروف به وابستگی به رژیم ایران و ملاها شکست سختی خوردند و رای کافی برای ورود به مجلس بدست نیاوردند.. 6% خواهان دخالت های بدون خشونت ایران بودند و بقیه 8% هم رای و نظری نداشتند.
نيروهاي رزمي آمريکا قرار است تا روز اول سپتامبر عراق را ترک کنند، اما نيرويي 50 هزار نفري براي آموزش و مشاوره تا دسامبر 2011 در عراق خواهد ماند.